V karanténě

V karanténě

Mozek se rozhodl, že bude v karanténě,
odmítá vpustit myšlenku,
protože nemá nasazenou roušku!

Srdce bije omezeně.
Dotek, polibek, je větší hřích,
než ukrást jablko poznání z Ráje,
srdce se přidalo,
i to je v karanténě.

Duše je z toho zmatená,
nechápe!
Letí do nebe,
klepe na bránu,
nikdo jí neotvírá!
Svatý Petr si hoví v peřinách,
od lidí hrozí nákaza,
Je v karanténě.

Letí do pekla,
tluče na vrata,
ani tam nikdo neotvírá.
Satan se lečí v ohnivém loží,
s Covidem.
Peklo je v karanténě.
Autor sluníčko sedmitečné, 20.10.2020
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, jenommarie, Akrij8, Psavec, Frr, Emily Říhová, rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to mě pobavilo

20.10.2020 15:24:02 | rybka

Děkuji....:-)

20.10.2020 18:24:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí