Dělaj, že mě nevidí?!?

Dělaj, že mě nevidí?!?

DĚLAJ, ŽE MĚ NEVIDÍ?!?


"Já vás zdravím, paní Suchá,
jak se dneska máte?"
Cožpak je ta bába hluchá?
Trochu mne to mate.


Ňákej kretén jel na kole,
málem vrazil do mně.
Takovej debil, ty vole,
měl by sedět v domě!


V tramvaji mi dneska sedla
na klín pěkná slečna.
Nohy štíhlé jako bedla,
přišla však konečná.


"Po kom seš takový pako,
po matce či otci?!?
Neslyšel si něco jako,
že maj přednost chodci?!?"


Loudám se městem šedivým,
tady na tom místě
dneska sem byl. Dost se divím,
co vim zcela jistě,


zrcadlo nestálo tady.
Tak přemýšlím, zdali
snad na příkaz městské rady
večer ho sem dali.


Nejsem žádná chytrá bedna,
přesto mi nejebe.
Že se o zrcadlo jedná
poznám - vidím sebe.


Kde ho ale vzali? Kdeže?!?
Co můj mozek vnímá?
Jaktože se vidím vleže,
když tu stojím zpříma!


Kurva, proč sem spadnul na zem,
ten pohled mě drtí!!!
Mluví na mně ňákej blázen:
"Čau. Jsem Anděl smrti."
Autor Koala, 02.11.2020
Přečteno 132x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Marten, Jarin Kalin, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já si ráda krátila čas v metru tím, že se mi někdy někoho povedlo rozesmát pouhým pohledem a úsměvem ...
někdy to byla fakt fuška ...

03.11.2020 12:32:20 | Romana Šamanka Ladyloba

...já jsem živej, ale taky mám často pocit, že mě lidé nevidí...sobci si všímaj jen sebe...;-)

02.11.2020 14:45:31 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí