Diego

Diego

Anotace: Asi by si chtěl, abysme se usmívali, asi by si chtěl, aby nikdo nebrečel, je mí to líto musím vážně říci, pan fotbalista odešel.

Byl si pro svět obrovským hráčem
a ten Ti ležel u nohou
a dneska tady pro Tebe pláčem
vzpomínky letí oblohou.

Víš..

Jsem jenom holka ze vsi,
co s klukama si čutala,
dres se Tvým jménem kdesi,
jsem tenkrát někde sehnala.

Řeknu Ti, byly to super léta,
bezstarostný dětství, puberta,
když lítali jsme venku do tmy,
od podzimu až do léta.

A míč nám stejně jako Tobě,
stačil úplně ke štěstí,
nádherná doba ponesu v sobě,
nádech těch chvil si z vítězství.

Byl jsi můj idol, moje modla,
přísahám že si vzpomenu,
až zase někdy dám si bodla,
na počest Tvému příběhu.

Díky Maradono.
Autor grázlík, 25.11.2020
Přečteno 137x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Psavec, Donne, praetorian, Krahujec, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Diego byl fotbalově božský talent "zlatý chlapec", ale lidsky raději nemluvit... Špatný vzor sportovce, "boží ruka" plná kokainu. R.I.P.

26.11.2020 14:10:40 | Lighter

Souzním grázlíku, to bezstarostné dětství jsme si opravdu užívali.

26.11.2020 11:54:38 | Donne

Genius, který u mně povýšil fotbal v Ódu na radost *

26.11.2020 00:03:54 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí