Jsi

Jsi

Anotace: … anebo nejsi?

Jsi hrdina nebo zločinec?
Nebo jen muž, co si neodpočine?

Jsi muž s doktorátem anebo pobuda?
Budeš můj princ nebo má záhuba?

Jsi mistr bojových umění nebo pohádek?
Budeš můj v běžný den nebo jen ve svátek?

Jsi milovník a poeta?
Nebo jen hledáš cestu do pekla?

Jsi muž, co s alkoholem prohrál sázku?
Tak mi prosím odpověz na otázku...


      BUDEŠ MÁ ZKÁZA ČI NADĚJE? 
       BŮH NEBO ĎÁBEL SE ZASMĚJE?

Autor Bartika, 05.02.2021
Přečteno 202x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, blues, Hortenzie, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Otázek je tu celá řada,
kdo ví jaká bude pravda...

15.02.2021 21:21:06 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí