Návrat čápů

Návrat čápů

Anotace: Čápi se brzy vrátí :)

Sbírka: Kříž a jablko

V únoru kvílel vítr ve křoví
svět ve sněhovém rubáši
už dávno svíral pocit ledový
jen zima jako o život peláší

Čápi se od jihu vrací
jen pro život na komíně
zase opustili zimní štaci
aby byli blíže své otčině

Z komínů dým barvu ztratil
jako žár pece staré sklárny
poslední čáp se domů vrátil
a jeho návrat nebyl marný
Autor Petr27, 06.02.2021
Přečteno 210x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí