Tma pod černou haluzí

Tma pod černou haluzí

Anotace: Nálady během zimmího večera

Sbírka: Kříž a jablko

Tma pod černou haluzí
před sluncem se skrývá
jako v přízemí na schůzi
ze které málo času zbývá

Křídla od země zdvíhá
když světlo kolem kmitá
hned jí stáhne zemská tíha
sotva jas v křečích zmítá

Pavouček po síti šplhá
kapky deště do ní sází
z bílé krajky utkaná mlha
krůpěj, mušku k zemi srazí
Autor Petr27, 07.02.2021
Přečteno 153x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí