Biomateřská - březnová

Biomateřská - březnová

Biomateřská - březnová
----------------------------------
Biomatky
biologická zbraň
jsou
opřená
o biohloupost, biograf
biohazard
a biosebestřednost,
 
 
chtějí nastolit
biomatriarchát,
takového zrna
že by Vám zaskočila
řepa i srna .
 
 
 
Já jsem biomatka,
a přicházím k Vám
z čisté země
a mám ve všem
pravdu, pravdu, pravdu
slyšíte mě? Pravdu!!
Pečuju o biodítě a
biomanžel čerpá granty
na bio-semináře
o bio-etice
a dělá to úplně nejlíp,
má za ženu
totiž bio-matku.
Autor Medved23, 11.03.2021
Přečteno 145x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Vivien, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=bOifyu0h5_w

12.03.2021 21:08:42 | Medved23

Takový současný biomor, prima inspirace na dílko, že pojďme všichni do bia.

11.03.2021 21:29:17 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí