Netknutá

Netknutá

Ležím tu ležím
naprosto netknutá
naprosto netknutá
ve věcech zamknutá

zamknutá věcmi
bolestí a zmarem.
ležím tu ležím
noc je mi darem,

alespoň můžu spát
noci naslouchat

naslouchat
svému dechu
a tvému chrápání,
což můj spánek
daleko zahání

tak tu ležím
už ani nespím
v tom pomyslém
světě iluzí
čekám
na probuzení

na probuzení
ze sna nevědomosti
na vysvobození

Autor sovaa, 27.03.2021
Přečteno 209x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, OpilyJohn, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí