Dvě v jednom

Dvě v jednom

Anotace: ...

APEL Z  NOUZÁKU

 

pánové nahoře nás nabádají 

zůstaňte všichni bez rozdílu doma 

ale co když jsem v bytě spíše hostem

mám status bohéma 

neschopného adaptace

svobodomyslného obyvatele 

antického města Roma

s nedostatkem práce

 

Pozbyl jsem

obživy

Mám pocit tíživý

kde mám tedy být?

můžete mi poradit?

 

Jsou vůbec otevřené Armády spásy

Umožníte mi spát

alespoň matracích pod železničními mostem

ptám se dost možná posté

protistrana mlčí

 

a z víček mých očí

kanou

záhy

ach ano

brzy

slzy

 


FEMINA Z HR

 

Spustila

Martine to co tady předvádíte je hodno neumětelů

co argumentačně předstíráte je nedůstojné lavírování

špatně hraná alternace - prezentační markýrování

navíc doplněné sambou v kapkách emočního deště

 

A kdybyste se Martine na hlavu stavěl 

roztáčel přede mnou živelný JIVE

já vás do týmu nechci

chybí vám týmové chování

a taky DRIVE

 

 

 

Autor kudlankaW, 16.05.2021
Přečteno 219x
Tipy 20
Poslední tipující: Emily Říhová, Lighter, Iva Husárková, šerý, Amonasr, Vivien, kaše, jenommarie, Psavec, Marten, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jo chlapče, pojmenování je. A teď hajdy /to říkala babička!/
--
"Čéče", povídá vzdálený soused: "Ta moje ženská založila šicí dílnu, má tam třicet bab. A to neumí přišít knoflík!"
Neblbni, povídám.
"Vona ti má takový heslo: "Dejte mi lidi, já to udělám!"
(a o tom je tenhle Svět)

17.05.2021 12:14:44 | Lesan-2

Lesane díky za filozofický konstrukt, je velmi inspirativní
Drž se mistře jadrných úvah i bohatých zkušeností.
Jsem rád že si můžeme zanotovat v modrých kulisách

Mávám na samotu lesní

17.05.2021 13:47:48 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí