Hokej 2021

Hokej 2021

Při posezení
v sedačkách kožených
za vůně dřeva,
a eau de toilette
Davidoff
v rousínovském
barber shopu
kam došel pěšky
z Krna
se optal
potetovaného
umělce vlasového.
 
Víte
jakého lotyšského vyznamenání
byl nositelem
Generál Syrový?
Vida, další
který se
raději vyhýbá
hodnocení úspěchů
hokejistů
našich
postesklo si
stokilové hovado
s nůžkami v erbu.
Autor Medved23, 24.05.2021
Přečteno 132x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, lawenderr, kudlankaW, Kaj, Iva Husárková, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konspirační teorie?

25.05.2021 14:36:17 | Kaj

dobře ty, Martene.

24.05.2021 23:24:41 | Medved23

...mám v tom sice hokej...ale něco na mě z toho dýchlo...;-)...asi ten parfém...

24.05.2021 17:58:08 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí