Nekonečné dny

Nekonečné dny

 

Život jak pochodeň hoří v nás

Nezajímá ho, jaký je den, jaký čas

Chce vnímat krásu, vůně, chutě

Najít protějšek co krásný je a chce tě

Kráčet s někým ulicí

Mít úsměvy na lících

A nikdy nemít čas

Co uvnitř nutil by nás

Nedělat nic, nežít

Nepoznat ten těla neklid

Kdy nevíš co dělat dál

Žij, pak život jak ďábel sám

Dá ti poznat vše a mít

Dny plné zázraků a snít

V těch dnech nekonečných

Plných zázraků

Autor Aramgad, 05.06.2021
Přečteno 173x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, mkinka, Marten, Pettie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

- Život plný zázraků -
Se odehrává každý den.
Osudných těch náznaků,
stačí dobrý čin jeden
a svět může být lepší,
když ho člověk vylepší.
Třeba jen úsměvem,
krásným zpěvem,
naším polibkem :o)

06.06.2021 23:35:44 | Crazymike

Díky, hezké :o)

07.06.2021 19:44:34 | Aramgad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí