ŤAŽKÉ VYTRIEZVENIE

ŤAŽKÉ VYTRIEZVENIE

Neúprosný čas

Stáva sa to každému

z nás -

ťažke vytriezvenie.

 

Je to ako dýka,

čo zabila býka

akurát ja nie som býk

som iba papier

popísaný tvojím menom.

 

Tak povedz čím to je,

že srdce stále bojuje

za niečo, čo hlava

už dávno odsudzuje.

 

Nie!

Kričím do tmy.

Nie!

Ozýva sa mi z temnoty.

Môj hlas sa láme

Vzďaľuje sa mi všetko

známe.

 

Keď sa ťa ako kliešte

chytia pochybnosti

tak iba v izbe zhasni

a počúvaj

čo ti vraví tá najhlbšia časť

ľudskej osobnosti.

Autor Pettie, 09.06.2021
Přečteno 143x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Frr, Marten, šerý, Krahujec, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jejda, to je ale nebezpečný...;-)napsaný pěkně...

09.06.2021 15:31:43 | Marten

Ďakujem :)

09.06.2021 16:19:50 | Pettie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí