DNES FAKT NIE

DNES FAKT NIE

Dnes nechcem spať
s nikým.
Dnes fakt nie,
vôbec sa na to
necítim.

Len sama
so sebou.
Pod perinou
kučeravých myšlienok
bez nepodstatných
domnienok.

Ležať
Nechať myšlienky
bežať
Vedieť, že dnes
nikomu nepatrím.

Dnes nie,
Dnes je môj svet!
Chcem sa biť sama
a byť sama.

Autor Pettie, 14.06.2021
Přečteno 108x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota pomáhá. Tak ať je lepší.

14.06.2021 08:28:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí