Erbovní laškovná

Erbovní laškovná

Proč se mé básně,
vtipy, recepty  a postmoderní statusy
vlastně letně nerýmují?
 
Nevím
 
 
Proč mé básně
nikdo nakrásně
nerecykluje a nečte ?
 
Nevím
 
 
Proč se darebákům
mají stavět sochy
 
Nevím
 
 
Proč má Ewa Chobot  tolik úspěchů
u žen , strážníků a nebinárníků?
 
Nevím
 
 
 
Proč jsem tak
laškovně hubený?
 
Nevím
 
Proč už nesním 
aspoň tři uzená kolena
a křídlo z k(r)ávy
v restauraci Pod Radničním kol(en)em ?
 
Nevím
 
 
Proč starej Procházka
na mostě
nezvolal : Dycky Most!
Nevím
 
 
Proč tak kecám i v Nedělu, Milane ?
Proč v den
sváteční
v televizoru
nastalo nedávání
erbovního pořadu
po němž národ
lačnil a lační :
 
Komik a jeho svět
 
Nevím 
Autor Medved23, 27.06.2021
Přečteno 179x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozmarýna, mkinka, Amonasr, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí