Pamětní

Pamětní

Anotace: ..

Propouštím světlušky
ze svého srdce
světlušky jejíž lucerničky
byly hvězdy
V době kdy jsem nosil po kapsách nebe
a smál se..
Zítra ty hvězdy budou zase svítit
směrem k osamělým srdcím...

Propouštím světlušky
tancující v mém srdci noční tanec
to ony byly mým srdcem,
které promění se už jen
ve stříbrný hvězdný prach
posype
svět..
a čtyři stébla trávy...
Autor 8Zdenek, 04.07.2021
Přečteno 152x
Tipy 9
Poslední tipující: Achilleus Naso, kudlankaW, J's .., Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí