Kapka krve lásky

Kapka krve lásky

Anotace: Napsáno: 15.7.2021 Pro R.

Sbírka: Růžové dno

Myslel jsem si, že je všechno za mnou.
A ono ne, stále to kračí vedle mě.
Ty myšlenky a city zde stále jsou,
schované v nitru přede mnou.

Byli skryty mému zraku,
přesto srdce znovu otevřelo bránu.
Opět jsem tam, kde jsem byl.
V místnosti, kde se nesvítí
a otázky se o zeď roztříští.

Já pravdu znám a o to víc to bolí.
Jsem sám a svému srdci stále věřím.
Je to těžká doba pro člověka,
když slova lásky byla lživá.

Autor Miborrow, 21.07.2021
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Imaginant, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí