Relikvie cizí smrti

Relikvie cizí smrti

Anotace: tátovi. syrová, jenom načrtnutá, ale upravovat ji nebudu

 
Vypůjčenýma rukama zavařuješ štěstí 
jako první ho krájíš natenko a část nadrobíš holubům 
nespím 
to aby se mi nezdálo o létu před smrtí 
 
až nebudu doma tak přijdeš abys odevzdal prázdné sklenice 
vím, nenecháš po sobě skoro nic 
neupřu si právo vyslovit přání když sklenice budu přepočítávat 
je jich dvanáct
a těch otisků prstů a tahů lžičkou, těch je nepočítaně 
směju se tomu nahlas tak dlouho že i cizinci mají náruče dokořán
a když vycítím že někde tam se otáčíš zády 
tak půjdu, o půl roku zestárnu a až potom to všechno zakopu za domem 
který nevlastníme.
Autor Elisa K., 23.07.2021
Přečteno 216x
Tipy 17
Poslední tipující: Jan Kacíř, její alter ego, mkinka, Marten, Psavec, Iva Husárková, šerý, Frr, J's .., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to načrtnuto skvěle, nic tomu nechybí... i když se mi nehce mluvit/psát tady musím - vynikající!

23.07.2021 23:38:48 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí