ROVNICE

ROVNICE

Anotace: malý výšplech z nálady

Opäť tie isté pocity,
zas raz v špirále stratenej
neviny
nikdy to nejde bez
pálivej špiny.
Vonkajšie vplyvy
ten istý vzorec
dosadíš x
máš všetky menovatele
lenže x je srdce
a ypsilon hlava,
správny výsledok
stoj čo stoj
nevychádza.

Nikdy som nebola
v matematike dobrá -
nie sú tam moc slová 
- ale slová nie sú činy
a činy nie sú slová
Prečo robíš niečo,
čo v tejto rovnici
ani najväčším optimistom
rovnosť nedá?

Autor Pettie, 17.08.2021
Přečteno 165x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, šerý, Frr, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí