Poslední věta

Poslední věta

Anotace: pokud chceš číst čti,,, pokud ne pokračuj

Jemná slova zářivých květů,
spojují moji dlouhou větu.
Milá tvář se usmívá,
mnoho sil už nezbývá.

Srdce z poloviny prázdné,
plamínek můj brzy zhasne.
Krása která rozum měla,
ztratila svůj smysl zcela.

Cesta plná prázdných těl,
kdo by je však vlastnit chtěl.
Vedle mě jen chladné stěny,
svět pohřbí všechny pod kameny.
Autor Linna, 26.08.2021
Přečteno 129x
Tipy 7
Poslední tipující: Lexi, šerý, Psavec, Robin Marnolli, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. Zlatíčko a objímám.

26.08.2021 21:15:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí