Vzťah

Vzťah

Keď cítiš sa sama, 

Naokolo nie je nik,

Chceš to zvládnuť ako dáma, 

No márne hľadáš únik. 

 

Ako to zahnať?

Ako nájsť správnych ľudí? 

Tvoja hlava Ťa bude karhať,

Tvoja duša bezhlavo blúdi.

 

Oslovíš ho na ulici?

Či necháš prvý krok na ňom?

Zdráhaš sa byť chlapom,

Nechceš vyzerať ako zúfalý blázon. 

 

Ako sa to robí prirodzene? 

Ako sa vzťahy nadväzujú ? 

Všetko zdá sa tak zahmlené, 

Signály proti sebe ukazujú. 

 

Vzdať to a rezignovať? 

Či vytrvať a bojovať? 

Alebo nestrácať nádej a dúfať, 

Že jedného dňa  budem aj ja milovať? 

 

 

Autor Xixik, 30.08.2021
Přečteno 113x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí