Čekání

Čekání

Anotace: …malé Kateřině

Za dne s nízkou oblačností

zmrzlinář vyhlíží své zákazníky


Přijde mu to trochu k zlosti

teplota vzduchu nevkusně nízká

To cena jeho zmrzliny
snadno překonává Jeseníky

Za dané konstelace

se může šklebit

nebo dělat cukrbliky

Holt žijeme na drsném severu

Kdeže je vymazlený západ


Přiměje k slzám jeden z hochů

Když nohy střídá nesmírně těžce

na zapůjčené koloběžce

v době

kdy do startovních bloků

zaklekl jeden ze školních roků
Autor kudlankaW, 01.09.2021
Přečteno 214x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Lexi, Psavec, šerý, Amonasr, Marten, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí