Potůčku teč

Potůčku teč

Potůčku jen klidně teč

já do tebe nevstoupím

at' si boty nepromáčím

rači tě přeskočím

suchou nohou tě překročím

 

Teč si kam se vine les

až tam k řece dorazíš

až tam budeš moři blíž

 

Pak vzkaz v láhvi přineseš

já tam počkám

to se těš

 

Potůčku teč klidně

než zamrzneš v zimě

 

Voda bude studená

napadne i sníh

 

Tak to chodí každý rok

můžem skákat přes potok

tomu kdo se namočí

řekneš vole do očí

 

Autor Fil, 05.09.2021
Přečteno 197x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Psavec, Vivien, paradoxy, mkinka, blues, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Radši budu KOZLEM než volem !
Ve volbách bych mohl ...
... omylem BÝT zvolen :-)

06.09.2021 10:24:53 | Fialový metal

VyrovnanoST, krásná

05.09.2021 07:56:12 | paradoxy

Knieže Oldřich
o Postoloprtech lowieše
spatři díwku

kterak na potoce
prádlo práše

DK

05.09.2021 05:34:49 | ttragelaf

To je výborné!

05.09.2021 01:18:35 | H. Václav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí