Můj krásný sen

Můj krásný sen

Anotace: Napsáno: 15.10.2021 Pro R.

Sbírka: Růžové dno

Až jednou přestanu dýchat
a nebe zahalí déšť.
To ptáci přestanou zpívat
a na chvíli utichne svět.

Vše bude jako ve snu,
co se mi léta zdál.
V němž budeš Ty,
kdo při mně vždycky stál.

Zas uvidím tvou tvář
a uslyším tvůj krásný hlas.
Pak políbím tě na rty jako dřív,
ve světě, kde láska není hřích.

Je to krásná představa,
kde bolest opět povstává.
To srdce rozum zamlží
a oči světu nevěří.

Autor Miborrow, 15.10.2021
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Vivien, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké snové Standa

12.06.2022 10:54:03 | Stanislav32

Pěkná. Taková ... neadresní ...

08.02.2022 20:57:24 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí