Potopa

Potopa

Anotace: Báseň ze života...

 

 

Moje loďka samá díra

na rybníce plném žraloků

vědrem vodu usilovně sbírám

nestíhám, hlásím potopu!

 

Hladoví žraloci kolem krouží

čekají na svou dobrotu

poslední šance na záchranu

spoléhám se na svou nahotu

 

Nepřejde je chuť?

 

Ukápla jim táhlá slina

umělý předkrm na kusy

kolem to jen zabublalo

život umí být fakt sv***

 

Ve vodě už po krk plavu

za nohy mě cosi tahá

veslováním se marně vzpírám

na zádi už je další díra

 

Na hodinkách na čas zírám

hlásím, ponor darebové

periskop letí nahoru

 

Jdu si teď hrát na ponorku

chcete mě?

jen přes moji mrtvolu!

 

https://www.youtube.com/watch?v=558lwbEqHK8

 

Žralok, Podnikání, Korporátní, Oceán, Nebezpečí, Vůdce

Autor Kubíno, 19.10.2021
Přečteno 223x
Tipy 16
Poslední tipující: Žluťák, Jarunka, Amonasr, Vivien, Iva Husárková, Fil, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdysi dávno šla v telce reklama, něco jako dej si pauzu, dej si KitKat

20.10.2021 11:05:58 | Vivien

Jo, to byla parádní reklama. :-D :-)

21.01.2022 23:27:17 | Kubíno

Tedy... pobavils a usmívám se Kubíno*

20.10.2021 00:35:53 | šerý

šerý, děkuji ti, to jsem rád. :-)

21.01.2022 23:27:33 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí