Motivačná

Motivačná

Každý deň s úsmevom sa budím

Už nemám strach, neblúdim.

Viem čo chcem a idem si za tým

Nedám sa odradiť okolím mojím.

 

Viem, že to zvládnem, pretože ma baví cesta,

A je jedno kade vedie, či cez dediny či mestá, 

Či cez krajiny a pol sveta, 

Za deň sa to isto zvládnuť nedá. 

 

Trpezlivosť ruže prináša vraj

Na to vždy pamätaj 

A vytrvalosť je kľúčom veru

Od všetkých dverí a každého smeru. 

 

Veď život nie je náhoda, 

Je to predsa dohoda. 

Dohoda so sebou samým

Že rád sa mám a sebe verím. 

 

Preto život ži si podľa vlastného gusta, 

Ber si z neho malé sústa

A vychutnávaj si naplno každý kúsok

Rovnako veselý, ako aj smutný dúšok!

 

 

Autor Xixik, 05.11.2021
Přečteno 169x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná motivace. Prima inspirace.

05.11.2021 10:09:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí