Šokovaná matka

Šokovaná matka

Anotace: Učení je učení.

Přísná matka za školou
bije dceru přes holou
Makarenka neuznává
výchovu svou teď ji dává

Učitel šel zakročit
nesmí děvče přece bít
tak nezlobte se, maminko
že dcera čeká miminko

Matka je jak fúrie
to si někdo vypije
toho lumpa ať bůh chrání
určitě ho manžel zraní

Učitel se zakoktal
návrh matce potom dal
já slibím vám teď na mou čest
že k oltáři chci dceru vést
Autor Psavec, 07.11.2021
Přečteno 140x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, kudlankaW, jenommarie, Krahujec, Amonasr, OpilyJohn, Iva Husárková, Pablo Kral, Fialový metal, Marten, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D no bodejť..vždyť ta ostuda:D

19.11.2021 22:27:56 | jenommarie

těsná... no.

08.11.2021 17:34:04 | OpilyJohn

Šokovaná dcera jásá.
Oltář bude její spása.
Svatba bude radši hned.
Dnes bude "volná" naposled.

07.11.2021 21:05:38 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí