Haló

Haló

Anotace: inspirováno mým zaměstnáním

Dobrý den jak se dnes máte?
- Ále stojí to za prd mladý pane!
- Pročpak ptám se ho vesele...
- Klouby a záda bolí do háje!
- však je i něco veselého najde se?, ptám se jej s nadějí ve hlase...
- Ále jo! tož jsem už stár tak brzy pojdu, vždyť už si ani nakoupit nedojdu!
- tak to mě mrzí odvětím a otázku na děti položím...
- No... o těch mi ani nemluvte! Nepřijdou ani podívat!
Co jsem komu udělal takhle si je vychovat!
.... Na to nevím co říct, a tak vypouštím další otázku z plic...
- A nějaká přátele máte?
-Všichni už jsou na druhým břehu, Vážený pane!
- A čtete Aspoň rád?
- Však už nevidím tak na co předčítat?
- Rádio Vás milý pane také nebaví?
- Tam synku léta nic nehrají!
- Tak Vám přeji aspoň krásný den!
- Tady nám prší

Sbohem!
Autor Pear, 09.11.2021
Přečteno 138x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Iva Husárková, Amonasr, Dreamy, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Optimismus neztrácej.
Ještě aspoň odpoví !

10.11.2021 11:56:57 | Fialový metal

Je smutné, když se člověk ocitne až tam, kde není naděje ani na krásný den.
I v dešti se dá tančit...ale vím, někdy, zkrátka někdy to už nejde.
Smutný příběh, ale děkuji za něj. :)

09.11.2021 21:19:09 | Dreamy

Naštěstí těch pozitivních lidiček je stále dost :)

09.11.2021 21:54:03 | Pear

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí