JARABINA

JARABINA

Odkedy som bez teba

na oblohe zatiahli sa

tmavé mračná

v mojej chyžke

trocha svetla 

zo sviece

a ešte troška

z končeka cigarety,

ktorú hasím ako

každú jednu túžobnú

myšlienku, čo na teba mám.

 

Z okna vidím

na strome dozrievať

plody jarabiny

červené ako moje pery,

keď si ich obliznem

všetkými tými peknými

zlatistými slovami

čo si mi 

zašepkal.

Autor Pettie, 17.11.2021
Přečteno 108x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Guldrun, jenommarie, Marten, šerý, Psavec, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé verše nezklamou...

17.11.2021 18:32:42 | šerý

Som rada, že sa páčia!

18.11.2021 03:10:20 | Pettie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí