VÁNOCE V KARANTÉNĚ

VÁNOCE V KARANTÉNĚ

Vánoční svátky jak za starých časů,

byť je byt zameten smetákem z Viledy:

skořápky, křížaly, olovo, koledy,

kamion se Santou změnil svou trasu.

 

Ne, nejsme lůzři, jen nesmíme nikam,

syn přitáh´ ze školy tu hroznou nákazu,

chytil ji v hudebce, když prý hrál na kazoo,

za jeho pitomost proto teď pykám.

 

Nemohu do Kaufu, Alberta, Lidlu,

lednice vyžraná, ve špajzu ozvěna,

basa bez lahváčů jak žena bez věna,

v regálu pár kousků ovoce k jídlu.

 

Ještě že stromeček koupit jsme stihli

a TV vysílá tradiční pohádky,

nemáme důvody pouštět se do hádky

a aspoň konečně budeme štíhlí.

Autor Neklan, 20.12.2021
Přečteno 141x
Tipy 5
Poslední tipující: praetorian, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím ... Nevím ?
Zásoby mám až do Silvestra !
A zhubnout ?
To je někdy dlouhá cesta !!

20.12.2021 13:39:18 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí