úklid

úklid

Anotace: ..

Mám už dost hádek i pohádek,

dělám si ve věcech pořádek.

Mám dost věr, nevěr a zrad,

kvádro a vázanku našel bych rád.

 

Mám už dost všeho, co nechci.

V tom černém pytli třeba ty věci.

Nakonec mám přece radost,

je to pěkná pozůstalost!

Autor el sereno, 12.01.2022
Přečteno 148x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Lexi, Protos1182, Sonador, Marten, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí