"romanka dnes sa nemôžme stretnúť"

"romanka dnes sa nemôžme stretnúť"

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=pxA26LGI2Mc

 

čo mám urobiť
aby to bolo inak

čo nemám robiť
aby to nebolo takto

pretože takto
                to kurva nie je dobre

takto
     to

je na krvavé rany na zápästiach

 

 

a na všetky svetové strany
je tma

 

keď ostanem
zostane niečo aj pre mňa?

 

a keď odídem

    uroníš aspoň jednu slzu?

.

.

 

Autor maliska, 18.01.2022
Přečteno 248x
Tipy 20
Poslední tipující: Stanislav32, Kaprikorn, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Aaliyan, Marten, Iva Husárková, Vivien, šerý, Protos1182, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí