CHÝBAŠ MI.

CHÝBAŠ MI.

Anotace: maličkosť

Tak moc mi chýbaš

a tie ohne 

v tvojich očiach,

ktoré tak výborne ohrievali

moje údy pohladené

vášnivým zimným vetrom.

 

Chýba mi tvoja náruč,

čakajúca len na to,

kým zapadne do krivky

mojich dvadsaťročných bokov.

 

Koľko rokov

ešte musí pretiecť,

aby premyli všetku túto

strašne náhlu bolesť

nie 

nie je všetkému koniec

koniec značí nový začiatok

a tým pádom aj ten 

najsmutnejší zajtrajšok

môže byť len krásnym

počiatkom ľúbezných vecí.

 

 

Autor Pettie, 21.01.2022
Přečteno 148x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Kan, Friday, šerý, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chýba mi
tvoja náruč
čekajúce kým zapadne do krivky
mojich dvadsaťročných bokov

moje ruky hladené
zimným vetrom

koľko rokov
etě musí pretiecť
aby premyli

zajtrajšok

22.01.2022 20:34:52 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí