Nechat jít

Nechat jít

Jsem krásná, jsem chytrá,
proč jen svou minulost tolik moc pitvám.
Pouč se a jdi dál, nazpět se nedívej,
život je okamžik, tak si ho užívej.

Přítomný okamžik, to je to jediné,
na čem teď záleží, co je teď povinné.
Vše co je příjemné, s vášní si vychutnej,
jedině to je prý, ke štěstí cestička,
ty věci pochmurné, co nejdřív k ledu dej,
vždyť je to chvilka jen, cos byla holčička.

Štěstí si zasloužíš a můžeš zažít zas,
jen mu jdi naproti, nechceš už marnit čas.
Čas letí jako mrak, po nebi modravém,
a nebe bez mráčků je chvíle překrásná,
kdy se čas zastaví v údolí stromovém,
kde můžeš navždy být nezkrotně přešťastná.
Autor MaVy, 30.01.2022
Přečteno 131x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, paradoxy, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, rybka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, mám velkou radost, že mé úsilí dává smysl a najde se i někdo, kdo ho ocení.

30.01.2022 10:36:32 | MaVy

Bylo mi ctí a potěšením číst.

30.01.2022 08:29:01 | Fialový metal

Hezké.

30.01.2022 00:21:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí