Ženy

Ženy

Jsme tady jen my dvě
I kdyby obklopeni davy zmizíme všem zrakům do světa za závěsem
Tím tmavě modrým s hvězdnými tečkami
Jak jsem ti opakovaně ukazovala
Jsme tady a jsme daleko
Jsme spolu a tam není potřeba slov
Jen okamžik propojení
Pohltím tě nenasytně svými ústy
Kapky odevzdaně cestují po křivkách tvého těla
Povzbuzují touhu zakořeněnou dlouhým čekáním
Jsem tady šeptám jemně
Připadne mi že s tebou přišel strach
Připlížil se z poza rohu a nakukuje do naší výjimečné chvíle
Vím že jsi tam, vidím tě
Jsi můj jsi její jsi náš společný
Vezmeme si tě do parády příteli omezující
Chceme dýchat z plných plic
Chceme být a neohlížet se přes rameno
Chceme jít bez zátěže
Vzpřímeně se stavět všemu

co si přivalíme k nohám

Autor probouzející poutník, 03.02.2022
Přečteno 123x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Protos1182, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí