Naděje

Naděje

Se skepsí dal jsem si inzerát,
že chci najít duši, duši co měl bych rád.
Jak blesk z nebe čistého,
sjela Tvá zpráva, někam do srdce mého.
Bylo to tak rychlé, že nikdy bych nečekal,
jak brzy začnu těšit se, na to co bude dál.

S každou zprávou a každým písmenkem,
rozlévá se energie od srdce směrem ven,
a tím, že je vřelá stoupá mým tělem,
stoupá až do hlavy, kde mění se v myšlenky,
co by být mohlo, vzniká už v mozku mém,
v představách vidím nás společně u sklenky.

Spolu se bavíme, spolu se smějeme,
s nadějí v srdci pro něco hezkého.
V souznění opojném, co oba chceme,
vřelost a upřímnost je něco prostého,
když pořád zůstanem sami sebou
a zároveň platí, že my je já s Tebou.
Autor MaVy, 03.02.2022
Přečteno 213x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, blues, mkinka, Friday, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za podporu a ohlasy.

04.02.2022 20:24:08 | MaVy

Povedené dílko. Obdivuji závěr. Velmi srdečný a krásný.

03.02.2022 17:22:52 | mkinka

Povedené dílko. Obdivuji závěr. Velmi srdečný a krásný.

03.02.2022 17:22:52 | mkinka

Tak se zadařilo a hezky se o tom čte:-)

03.02.2022 16:43:48 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí