Čas letí

Čas letí

Anotace: Ťažko nebyť otrokom vlastnej neistoty...

Čo tak vypnúť svet?

Trochu znesiteľnosti do existencie vniesť

 

Vystúpiť zo seba

Dívať sa zo stropu a očakávať potopu

Zatiaľčo planéta nepodlieha panike

iba vďaka ignor-taktike

 

Nájdi zmysel všedných dní

inak si všedné dni nájdu teba

Naplnia ťa po okraj nezmyslami 

nevšednými myšlienkami

 na tému bieda.

 

Ťažko nebyť otrokom vlastnej neistoty

keď čo som myslel že ma teší

zrazu nič nerieši.

 

Má tu miesto každý?

Nikdy nehovor nikdy

Nikdy nehovor vždy

Nikdy nehovor lži

a možno sa raz pošťastí

radšej neskôr ako nikdy

povedať: "VŽDY"

 

Tak poďme niekam kde mesiac nedosvieti

cez myšlienok spleti

Čas letí.

 

Autor MA t HA, 07.02.2022
Přečteno 183x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, Sonador, Iva Husárková, Psavec, Miborrow, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobré*

08.02.2022 08:36:49 | Sonador

díky moc!

13.02.2022 01:15:32 | MA t HA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí