nebol ani posratý list na rozlúčku 

nebol ani posratý list na rozlúčku 

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=v4pi1LxuDHc

 

kráčal som už večerným mestom
keďže bol štvrtok
bolo celkom prázdne
na námestí sedeli
už len bezdomovci

mal som v nohách celé mesto
prechodené už asi päťkrát
a stále som mal potrebu
kráčať
vychodiť tie pocity
ktoré si vo mne zanechala
keď si mi nechala ráno
svoj kľúč na kuchynskom stole

potreboval som ťa vykráčať z hlavy

keď som už piatykrát
na tom istom mieste
stretol tú vysokú blondínu
spolupatrične som sa usmial
cítil som z nej nejaké
podobné zúfalstvo 

šiestykrát som ju pozval 
na punč v stánku na námestí
vybrala si turbo mušt
so 67 percentnou jablkovicou

na chvíľku som ostal zaskočený
ale povedal som si
že možno to tak bude ľahšie

potreboval som ťa vyšukať zo svojho tela

po hodine
som už kráčal domov
na námestí nepribudol nikto
bezdomovci zvolili režim spánku



a ja som ťa tak zúfalo 
          potreboval mať
naspäť
pri sebe



.

 

Autor maliska, 12.02.2022
Přečteno 146x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Špáďa, V.N.Losinský, enigman, kudlankaW, Iva Husárková, Psavec, Protos1182, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no nevím jestli se dají pocity vychodit...

16.02.2022 13:41:19 | enigman

Páni! veľmi dobré!

13.02.2022 18:45:28 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí