Patrik a Sára

Patrik a Sára

Anotace: Patrik a Sára(instagram @patrik.valko)neskutečný borec

Jeden fajn hasič patrik
potkal krásnou dívku sáru
tvoří spolu šťastný pár
ona má neskutečnou páru
několikrát v týdnu tvrdě dře
ve fitku a nikdy nepoleví
jejích společná videa jsou nej
jsou zábavná občas mají děj dojemný
ať jsou spolu šťastni a napořád
jejich život má ten správný řád
Autor kikin87, 23.02.2022
Přečteno 118x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké to máš, milovaná kočičko.

23.02.2022 22:02:13 | mkinka

Ahojky děkuji to je o jednom páru z instagramu

24.02.2022 01:52:06 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí