Tisíckrát

Tisíckrát

Anotace: *

nad hlavou mi přeletěla
černá létavice
slepá
závoj blížících se děsů
padl na mne
nečekaně
slyším plakat svoji bolest
zatíná drápy
do masa pod srdcem
lomcuje mřížemi svalů
vztekle
s děsivou touhou utéct
necítit
nedívat se
nebolet!

holými pěstmi mlátím do zdi
plné krvavých ostrých kamenů
mých dní
zoufalých
neskutečně sama
v zimě
v mrazu
bez lidského tepla

ďábel mne nutí
ohnout záda
v předklonu řvát do ochraptění
třást se zimnicí
ječet bolestí
hrůzou

Boha volat!
stokrát!
tisíckrát!

schoulit se
obejmout v sobě to lidské
co zbylo
zahřát plamínkem zbylého tepla
a
nebýt
Autor Anděl, 27.02.2022
Přečteno 178x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Jan Kacíř, enigman, Fialový metal, Květka Š., Marten, mkinka, Sonador, jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hladím...

27.02.2022 17:08:02 | enigman

...opravdu hodně silné...*

27.02.2022 10:44:56 | Sonador

....Máš jej v sobě....to Světlo....vyzpívej jej....probuď a živ....Ji.

27.02.2022 10:18:25 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí