Taneční

Taneční

Anotace: Člověk by ani nevěřil kolik je na světě různých tanců.Tak jsem jich pár zařadil jako malou ukázku. Určitě přidáte i další názvy.

Mladý Pedro z Brazílie
tančí sambu a rád pije
vypustí vždy páru
při tom karnevalu
to je skvělá Brazílie

Snědé dívky, pěkně oblé
rády tančí paso doble
rytmus pěkný mají
krásné se nám zdají
zadky mají svůdně oblé

Vanda to je potvůrka
hned ji zvedne mazurka
také starou tetu
vidím na parketu
když se hraje mazurka

Ve Varšavě je to tak
mají rádi krakovjak
lidi v krásném kroji
hudba rytmem spojí
všichni tančí krakovjak
Autor Psavec, 06.03.2022
Přečteno 144x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Amonasr, šerý, Lioness, Protos1182, Fialový metal, Vivien, Marten, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi tu zatančil,
můžeš přidat další díl,
tango, valčík, také polku,
ať každý může pozvat holku,
aby si krásně zatančil...
Krásný večer, Psavečku

22.03.2022 23:29:33 | Emily Říhová

:0))

06.03.2022 22:33:14 | Protos1182

Tanec mám rád.
Nemám rád Šmouly.
:-))

06.03.2022 19:29:23 | Fialový metal

To je mi to povedené. Moc se mi to líbí.

06.03.2022 14:13:30 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí