Hodně štěstí

Hodně štěstí

Nebud'me jen smutní

frustrovaní naštvaní

nemysleme na nejhorší

bud'me celkem v klidu

 

Všechno má

svůj důvod

i když se to nezdá

i když padá hvězda

 

Udělej si radost

kup si třeba med

nebo někam zajdi

uvolni se trochu

ty naštvaný hochu

 

Pomoz staré paní

s taškou do schodů

nemusíš jen prosit

pro sto důvodů

 

Doba je ted' zlá

ale musíš věřit

že tě nezdolá

 

Hodně štěstí

a zlom vaz

at' si radost

prostá

zase

najde nás

Autor Fil, 08.03.2022
Přečteno 182x
Tipy 16
Poslední tipující: Jarunka, Sonador, jenommarie, šerý, Vivien, Amonasr, Marten, Fialový metal, mkinka, Friday, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý den si můžeme udělat radost maličkostí, která potěší.
Pěkná báseň.

09.03.2022 22:45:44 | Jarunka

Pěkná a positivní:)

09.03.2022 11:35:13 | jenommarie

Je to tak, povedlo se ti to .)

08.03.2022 08:43:51 | Constantine

Bohužel ... jsi lepší než já :-)))
Fajnové ráno přeji Všem.

08.03.2022 07:09:49 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí