Setkání.

Setkání.

Anotace: Posílám polibek, mamko moje Zlatá.

Až loď dopluje na druhý břeh, podáš mi mamko jistě ruku,
abych suchou nohou stanul Tam u vás v jasu, klidu, tam nebude bída,
ale hory klidu.
Pak spatřím jistě, jak mě teta Lola mává z dáli a blíží se ke mě,
tady budeme jednou všichni ve Světle a ne ve tmě.
Jsem si tím jist a proto smrťáku z tebe strach nemám,
spíše se těším na druhý břeh, na uvítání mích blízkých,
na odpočnutí, Ježíši Kriste vím to jistě.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 08.03.2022
Přečteno 108x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Amonasr, Sonador, Vivien, Jarunka, šerý, Psavec, Protos1182, WWW
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké řádky dávám supertip Standa

08.06.2022 17:28:53 | Stanislav32

:-)Děkuji:-)

09.06.2022 16:22:52 | Jeněcovevzduchukrásného

Až přijde čas, bude setkání určitě krásné.Pěkná slova.

08.03.2022 22:11:23 | Jarunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí