Po tanci

Po tanci

 
Hudba duněla v malém bytě tónem ohlušujícím,
když u mě při víně svůdně a divoce tančila včera,
zrak můj setkal se z jejím, podhledem drze vábícím,
jejímu kouzlu ženskému, já znovu podlehl zcela…
 
Na cestě bez návratu zase má mysl bloudí,
a ona z malého bytu pak ráno v tichosti  odešla,
ten zvláštní pocit, zase mou krví k srdci proudí,
odkud si varuje mě však před ním, zkušenost předešlá…
 
Autor DH22, 27.03.2022
Přečteno 97x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, šerý, Marten, mkinka, Lexi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bys často střídavě tvořil dvojím, poetickým stylem. A v obou případech to zní zdařile. Prima*

27.03.2022 16:21:16 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí