Nekrmit Kaina negacemi.

Nekrmit Kaina negacemi.

Anotace: Strkání hlavy do písku je jistě u mnohých z nás pud sebezáchovy.

Strč hlavu do písku, smrťák ti je nablízku, pár set kiláků od tebe,
seče jako divý, strč hlavu do písku, nebuď negace chtivý.
Každý máme kousek Kaina v sobě, to on potřebuje stravu negací hojně,
já však jsem se rozhodl, že nebudu vstřebávat tenhle televizní negace hnus,
Kain ve mě má a bude mít velký půst.

Všichni víme co je válka, nikdo z nás jí nemusí prožít, válka je Vůůůl,
tak se za nás v mladí říkalo i zpívalo,
je to Zlo ve své Plné síle, člověk prožívá jistě strašné chvíle,
stačí lidská empatie.
Pošlu dar, co mohu dělat více, bude mi za chvilku šede,
však potřebuji ještě sílu pro svojí rodinu,
a tak místo zpráv strčím zase hlavu do písku,
abych byl pozitivnější a rozdával úsměv dokud to půjde.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 27.03.2022
Přečteno 106x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Psavec, mkinka, Amonasr, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí