Příběh malíře

Příběh malíře

Anotace: Malování slovy 2022

Běhal jsem rád.
Vítr mi byl kamarád.

Pak ležel jsem v kómatu.
Život neměl hmatu.

Sestry po probuzení,
bály se říct.
Ty nechodíš.
Jak horký brambor
padal déšť
a já vzal papír
a maloval keř.
I mříže.
Vzpomněl si,
že mám stále paže.
Čtvrtka spolkla depku.
Dala mi půlku.
Tělo se chvělo.
Pak tam stála máma
se slovy.
Mám Tě ráda.

Maloval jsem dál.
Potkal jsem lásku
z Božích katedrál.
Vozík byl náš suvenýr
a já malíř král.

A tak si jedu dál
a věřím, že ustojím,
co jiný by nedal.

Jsem malíř
a dávám originál.
Bůh mě má rád.
Pero, štětec letí.
Štěstí se neklikatí.
Každý jsme jiný.
Stojí při nás všichni svatí.

Obraz života podepisuji.
Jas v barvách miluji.
Vozík je novu nadějí.

Rád ho pohladím
a na něj se usměji.
Elán života mám.
Objetí ze dna dostávám.
Autor mkinka, 31.03.2022
Přečteno 149x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Vivien, Kan, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí