Příběh spisovatelky

Příběh spisovatelky

Anotace: Malování slovy 2022

Malá holka vidí obraz knihy.
Sotva na nohou stojí.
Příběh se rodí.
Zní a zpívá.
Dítě se usmívá.

Pěna šumí a ví.
Jednou budu veliká.
Teď mi radí panenka.
A medvídek z daleka.

Jsem modrooká a svá.
Nemluvím a tiše smutky tlumím.
Věřím v ráj mezi slovy.
Beru pero,
i když mi nikdo nevěří,
Bůh mi dal kuráží.

Věřím v sílu slova,
a proto jsem se narodila.
Už se píší řádky.
Jsou To svátky.
Dechy země matky.

A nejen v pátky.
Píšu píseň života,
aby i krásná byla sloka,
co se namotá
a modř dám na vrata.

Pomohou i koťata.
Ra ta ta.
Holka píše a sebe dá.
Autor mkinka, 31.03.2022
Přečteno 220x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Psavec, Sonador, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přidám vedle modře fialovou.

01.04.2022 00:15:48 | Fialový metal

Děkuji.

01.04.2022 00:45:17 | mkinka

koťata pomáhaj úplně nejvíc! totiž:)*

31.03.2022 20:07:21 | Sonador

Ano. Drahá.

31.03.2022 20:16:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí