Ze strachu před citem

Ze strachu před citem

 

Ze strachu před citem,

jsi raději, pro mě rozevřela klín,

abych touhu svou v Tvém žáru uhasil.

Zas minul den a já už vím,

že duši svou, já nikdy nespasím.

 

Tak milá byla mi Tvá něžná slova,

kdy lásku do rtů často brala jsi,

nyní již tuším, že ve mně zloba,

jenž, přešla duší mou, zas a znova,

část mého srdce sebou opět, vzala si.

 

Autor DH22, 01.04.2022
Přečteno 136x
Tipy 13
Poslední tipující: Rozmarýna, Friday, Psavec, Frr, Marten, šerý, Fialový metal, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zručně vypracovaná poezie. Líbí se mi.*

01.04.2022 12:51:50 | šerý

Ze strachu ...
Vše postrádá logiku.
Máslo na máslovém rohlíku !
Tanec s obuškem za pasem !
Jak v jedné pohádce o kaši ...
Tomu dala ... Tomu dala
A ten nejmenší !
Má největší chuť.

01.04.2022 10:36:38 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí