Snad bude nejlepší zapomenout

Snad bude nejlepší zapomenout

 

 

Snad bude nejlepší zapomenout na podivuhodné Tvé oči,

ve kterých vlastně, já nikdy pravou lásku neviděl…

Snad bude lepší přinést na rozbor i plnou láhev ranní moči,

kdyby mi někdo náhodou, Tvou společnost v těch nocích záviděl…

 

Snad bude lepší zapomenout, na vše co bylo mezi námi prve,

když jsme si v nocích spolu vyměňovali, jenom naši samotu…

Snad bude lepší na ten rozbor dodat i pár lahví mé krve,

kdyby mi někdo připomněl, že též zažil Tvoji svůdnou nahotu…

 

Snad bude nejlepší zapomenout na všechny venerické nemoci,

což možná jediné je, co jeden druhému jsme v těch nocích sobě dali,

snad bude lepší při tom rozboru si trochu úcty v lidech vymoci,

kdyby nám někdo vytýkal, proč jsme se přátelství tak rychle vzdali…

 

 

Autor DH22, 03.04.2022
Přečteno 130x
Tipy 13
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Amonasr, šerý, Psavec, Marten, Lexi, paradoxy, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná, ale skvělá báseň*

03.04.2022 10:47:59 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí