našlapuješ pevně to zem ujíždí

našlapuješ pevně to zem ujíždí

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=xo3xBBZzRAk

pořád se snažíš

nevracet k minulosti

dělat věci správně chodit včas

slušně oblečená učesaná

nejezdit moc a hlavně nejezdit načerno

nečmárat do knížek na stoly na zdi

nevzpomínat hledět si svýho a to zejména

hledět dopředu dopředu dopředu

protože vepředu něco čeká

říkaj to celej život někdo na tebe čeká

tenhle to nebyl a tenhle taky ne dívej se dál jako slušná holka

co na tom že takhle to vůbec nejsi

ty ani vzdáleně a co na tom

že tam kdesi vzadu kam už se nedíváš

v jednom jediným hloupým nedostupným tónu

je to všechno co kdy znamenalo doopravdy mít

slyšelas to tolikrát tolikrát za sebou

jako by se snad existence dala zachytit vyposlouchat a navždycky uvěznit

jako by se čas dal ohnout jak pružina cos v pěti letech pouštěla u babičky ze schodů

byla duhová na každým schodu trochu zachřestila a když dopadla úplně dolů na zem

pohltila

sama sebe

Autor odnikud, 03.04.2022
Přečteno 248x
Tipy 17
Poslední tipující: Snacek, Friday, jitoush, Marten, maliska, Luky-33, Sonador, Akrij8, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Občas se mi vynoří vzpomínka na Tebe a taky na Benátčana.....Ji.

04.04.2022 20:28:12 | jitoush

...smutný, ale ze života jakej je, skvěle vyjádřený, jako vždy u tebe...;-)už název je beST...rád tě tady zas vidím...

04.04.2022 18:53:41 | Marten

zase po čase jeden dost dobrý text tady :) navíc líbí se mi i název

03.04.2022 22:51:44 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí