Hodinový manžel

Hodinový manžel

 
Kohoutky opraveny, obrazy pověšeny,
koberec natažen a záchod odtéká.
Nevěra proběhla Tvé spory dořešeny,
a moje duše novou kůži si tiše navléká.
 
Sžiju se s ní, rozhýbe se a časem povolí.
Tak vida, k něčemu přece jen se hodím.
Jsem soudce, když dva cizí spolu zápolí,
snad možná, jen pro to světem chodím.
 
Autor DH22, 04.04.2022
Přečteno 153x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Frr, šerý, Psavec, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí